APA:
کپیمقصودلو، یحیی، مقصودلو، عاطفه، خمیری، مرتضی، و قربانی، محمد. (1392). بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته. علوم غذایی و تغذیه، 11(1 (پیاپی 41))، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/143090/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو یحیی، مقصودلو عاطفه، خمیری مرتضی، قربانی محمد. بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛11(1 (پیاپی 41)):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/143090/fa
IEEE:
کپییحیی مقصودلو، عاطفه مقصودلو، مرتضی خمیری، و محمد قربانی، “بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 31–42، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143090/fa