APA:
کپیکوهستانی، بهناز، پوراحمد، رضوان، و خورشیدپور، بیژن. (1397). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم غذایی و تغذیه، 15(2 (پیاپی 58) )، 109-121. SID. https://sid.ir/paper/143101/fa
Vancouver:
کپیکوهستانی بهناز، پوراحمد رضوان، خورشیدپور بیژن. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(2 (پیاپی 58) ):109-121. Available from: https://sid.ir/paper/143101/fa
IEEE:
کپیبهناز کوهستانی، رضوان پوراحمد، و بیژن خورشیدپور، “اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 2 (پیاپی 58) ، pp. 109–121، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143101/fa