APA:
کپیکشاورزی پور، مینا، عباسی، هاجر، و فاضل، محمد. (1397). بررسی تاثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته ذرت و اکارا. علوم غذایی و تغذیه، 15(2 (پیاپی 58) )، 87-100. SID. https://sid.ir/paper/143102/fa
Vancouver:
کپیکشاورزی پور مینا، عباسی هاجر، فاضل محمد. بررسی تاثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته ذرت و اکارا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(2 (پیاپی 58) ):87-100. Available from: https://sid.ir/paper/143102/fa
IEEE:
کپیمینا کشاورزی پور، هاجر عباسی، و محمد فاضل، “بررسی تاثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته ذرت و اکارا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 2 (پیاپی 58) ، pp. 87–100، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143102/fa