APA:
کپیپورعابدین، مهسا، و اعرابی، اعظم. (1397). بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست. علوم غذایی و تغذیه، 15(2 (پیاپی 58) )، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/143105/fa
Vancouver:
کپیپورعابدین مهسا، اعرابی اعظم. بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(2 (پیاپی 58) ):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/143105/fa
IEEE:
کپیمهسا پورعابدین، و اعظم اعرابی، “بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 2 (پیاپی 58) ، pp. 45–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143105/fa