APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، مرزانژاد، الیاس، احمدبیگی، امیرحسین، و سلیمی بنی، مهرداد. (1397). تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی در خشک کن هوای داغ. علوم غذایی و تغذیه، 15(3 (پیاپی 59) )، 107-115. SID. https://sid.ir/paper/143112/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، مرزانژاد الیاس، احمدبیگی امیرحسین، سلیمی بنی مهرداد. تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی در خشک کن هوای داغ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(3 (پیاپی 59) ):107-115. Available from: https://sid.ir/paper/143112/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، الیاس مرزانژاد، امیرحسین احمدبیگی، و مهرداد سلیمی بنی، “تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی در خشک کن هوای داغ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 3 (پیاپی 59) ، pp. 107–115، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143112/fa