مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رفتار ویسکو الاستیک و وابسته به زمان رب گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 28

چکیده

 مقدمه: در این مقاله سعی شده به بررسی رفتار رئولوژیکی رب گوجه فرنگی از نظر ویسکوالاستیک و خواص وابسته به زمان آن پرداخته شود تا بتوان از این پارامترها در طراحی واحدهای مختلف تولید رب گوجه فرنگی به صورت صنعتی کمک گرفت.مواد و روش ها: رفتار رئولوژِیکی رب گوجه فرنگی در دستگاه ویسکومتر بروکفیلد اسپیندل دار مورد بررسی قرار گرفته است.یافته ها: منحنی رفتار تنش (ویسکوزیته ظاهری) نسبت به زمان در نرخ کرنش های متفاوت جهت بررسی رفتار وابسته به زمان و رفتار ویسکوالاستیک نمونه ها فراهم گردید.نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که در قسمت وابسته به زمان, نمونه از رفتار تیکسوتروپیک (رقیق شونده با زمان) تبعیت می نماید. جهت بررسی رفتار ویسکوالاستیک از دو آزمایش فرارفت تنش در زمان اعمال نرخ کرنش و کاهش تدریجی تنش در زمان حذف نرخ کرنش که هر دو حاکی از خاصیت ویسکوالاستیک بودن نمونه موردنظر می باشد, استفاده گردید و در نهایت یک مدل ریاضی که بیانگر هر دو رفتار ویسکوالاستیک و وابسته به زمان برای رب گوجه فرنگی می باشد, ارایه شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری نسب، امیر، و مقدم نانسا، وحید. (1390). بررسی رفتار ویسکو الاستیک و وابسته به زمان رب گوجه فرنگی. علوم غذایی و تغذیه، 8(4 (پیاپی 32))، 21-28. SID. https://sid.ir/paper/143127/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری نسب امیر، مقدم نانسا وحید. بررسی رفتار ویسکو الاستیک و وابسته به زمان رب گوجه فرنگی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(4 (پیاپی 32)):21-28. Available from: https://sid.ir/paper/143127/fa

    IEEE: کپی

    امیر حیدری نسب، و وحید مقدم نانسا، “بررسی رفتار ویسکو الاستیک و وابسته به زمان رب گوجه فرنگی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32)، pp. 21–28، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143127/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button