APA:
کپینوری، شیما، میزانی، مریم، گرامی، عباس، و فرقانی، محمد. (1391). بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول. علوم غذایی و تغذیه، 10(1 (پیاپی 37))، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/143135/fa
Vancouver:
کپینوری شیما، میزانی مریم، گرامی عباس، فرقانی محمد. بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛10(1 (پیاپی 37)):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/143135/fa
IEEE:
کپیشیما نوری، مریم میزانی، عباس گرامی، و محمد فرقانی، “بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های فیزیکی کاغذ بسته بندی چای کیسه ای سیاه و ماندگاری محصول،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 29–42، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143135/fa