APA:
کپیتهامی، فاطمه سادات، بصیری، علیرضا، غیاثی طرزی، بابک، و مهستی، پیمان. (1391). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه، 10(1 (پیاپی 37))، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/143139/fa
Vancouver:
کپیتهامی فاطمه سادات، بصیری علیرضا، غیاثی طرزی بابک، مهستی پیمان. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛10(1 (پیاپی 37)):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/143139/fa
IEEE:
کپیفاطمه سادات تهامی، علیرضا بصیری، بابک غیاثی طرزی، و پیمان مهستی، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 71–78، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143139/fa