APA:
کپیحشمدارراوری، فائزه، یاسینی اردکانی، سیدعلی، و حکمتی مقدم، سیدحسین. (1396). ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته, نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 73-86. SID. https://sid.ir/paper/143175/fa
Vancouver:
کپیحشمدارراوری فائزه، یاسینی اردکانی سیدعلی، حکمتی مقدم سیدحسین. ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته, نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):73-86. Available from: https://sid.ir/paper/143175/fa
IEEE:
کپیفائزه حشمدارراوری، سیدعلی یاسینی اردکانی، و سیدحسین حکمتی مقدم، “ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته, نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 73–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143175/fa