APA:
کپیمحمدی، فریبا، و خانی، محمدرضا. (1398). اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی سینه مرغ جوجه کبابی طی نگهداری در یخچال. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 89-104. SID. https://sid.ir/paper/143183/fa
Vancouver:
کپیمحمدی فریبا، خانی محمدرضا. اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی سینه مرغ جوجه کبابی طی نگهداری در یخچال. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):89-104. Available from: https://sid.ir/paper/143183/fa
IEEE:
کپیفریبا محمدی، و محمدرضا خانی، “اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی سینه مرغ جوجه کبابی طی نگهداری در یخچال،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 89–104، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143183/fa