APA:
کپیباقری، هادی، کاشانی نژاد، مهدی، اعلمی، مهران، و ضیایی فر، امان محمد. (1398). بهینه سازی شرایط برشته کردن مغز بادام زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/143187/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، کاشانی نژاد مهدی، اعلمی مهران، ضیایی فر امان محمد. بهینه سازی شرایط برشته کردن مغز بادام زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/143187/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، مهدی کاشانی نژاد، مهران اعلمی، و امان محمد ضیایی فر، “بهینه سازی شرایط برشته کردن مغز بادام زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 33–44، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143187/fa