APA:
کپینوشیروانی، نوشین، فصیحی، هادی، و نورمحمدی، الهام. (1398). ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/143189/fa
Vancouver:
کپینوشیروانی نوشین، فصیحی هادی، نورمحمدی الهام. ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/143189/fa
IEEE:
کپینوشین نوشیروانی، هادی فصیحی، و الهام نورمحمدی، “ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 67–78، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143189/fa