مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

924
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

832
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 60

چکیده

 مقدمه: پروتئین های هیدرولیز شده ترکیباتی با وزن مولکولی پایین هستند که پس از ورود به بدن به آسانی جذب شده و نقش های بیولوژیکی مهمی را در سطوح سلولی ایفا می کنند. از مهمترین عملکردهای این ترکیبات زیست فعال می توان به فعالیت های آنتی اکسیدانی, ضد میکروبی, ضد سرطانی و افزایش دهنده سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. هدف از انجام این پژوهش, بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از آرد پنبه دانه توسط آنزیم پپسین به روش سطح پاسخ می باشد. مواد و روش ها: در این پژوهش از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی با سطوح متغیرهای مستقل: دما (30-40oC), زمان (5-2 ساعت), نسبت آنزیم به سوبسترا (%2-0.5) انتخاب گردید. فعالیت آنتی اکسیدانی پنبه دانه توسط چهار آزمون مهار رادیکال آزاد DPPH, ظرفیت آنتی اکسیدانی کل, قدرت احیاء کنندگی و شلاته کنندگی یون آهن بررسی شد.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان می دهد که اثر متغیرهای واکنش بر پاسخ های آزمایش معنی دار است (p<0.05). شرایط بهینه برای دستیابی به بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی شامل دمای 31.1oc, زمان 5 ساعت و نسبت آنزیم به سوبسترا % 1.75حاصل شد و تحت این شرایط میزان مهار رادیکال آزاد %83, قدرت احیاء کنندگی 0.158 انگستروم, شلاته کنندگی %70, ظرفیت آنتی اکسیدانی کل 1.99 میلی مول آلفاتوکوفرول بر میلی لیتر و درجه هیدرولیز در شرایط بهینه 31.75% تعیین گردید.نتیجه گیری: پروتئین هیدرولیز شده پنبه دانه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالا می باشد و می تواند به عنوان آنتی اکسیدانی طبیعی در مواد غذایی استفاده شود. بنابراین استفاده از این پروتئین های هیدرولیز شده در فرمولاسیون مواد غذایی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبانی، پریا، و اکبری آدرگانی، بهروز. (1397). بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 45-60. SID. https://sid.ir/paper/143192/fa

    Vancouver: کپی

    شعبانی پریا، اکبری آدرگانی بهروز. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):45-60. Available from: https://sid.ir/paper/143192/fa

    IEEE: کپی

    پریا شعبانی، و بهروز اکبری آدرگانی، “بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 45–60، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143192/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button