APA:
کپیمیررضایی رودکی، معصومه سادات، سحری، محمدعلی، غیاثی طرزی، بابک، قراچورلو، مریم، و برزگر، محسن. (1393). تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا. علوم غذایی و تغذیه، 12(1 (پیاپی 45))، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/143204/fa
Vancouver:
کپیمیررضایی رودکی معصومه سادات، سحری محمدعلی، غیاثی طرزی بابک، قراچورلو مریم، برزگر محسن. تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛12(1 (پیاپی 45)):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/143204/fa
IEEE:
کپیمعصومه سادات میررضایی رودکی، محمدعلی سحری، بابک غیاثی طرزی، مریم قراچورلو، و محسن برزگر، “تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45)، pp. 81–90، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143204/fa