مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,022
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

723
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

کلیدواژه

چکیده

 مقدمه: ارتباط چربی رژیم غذایی به خصوص کلسترول با بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی - عروقی و چاقی مفرط به اثبات رسیده است و موجب افزایش تقاضای مصرف کنندگان و تاﮐﻴﺪ مجامع علمی ﺑﻴﻦ المللی به مصرف محصولات غذایی کم چرب و کم کالری شده است. لذا فرآورده گوشتی کم چرب و کم کالری به عنوان محصول غذایی سالم و عملگرا می تواند مورد توجه باشد.مواد و روش ها: در این بررسی جهت کاهش میزان چربی, کلسترول و کالری و تولید سوسیس عملگرا, از جایگزینی 25 درصد از گوشت پرچربی (17%) با نوعی فیبر رژیمی (Z-trim با منشاء ذرت) به مقادیر %1.2 و %1.7 همراه با گلوکونات کلسیم (20% مقدار مورد نیاز روزانه) بعنوان منبع کلسیم, استفاده گردید و نمونه های تولیدی تحت آزمون های فیزیکو شیمیایی قرار داده شد.یافته ها: نتایج این تحقیق حاکی از کاهش %32 الی %63 چربی, %35.68 الی %51.36 کلسترول و %27.80 الی %46.45 کالری, در تیمارهای مختلف نسبت به نمونه شاهد بود.نتیجه گیری: کاربرد توام Z trim و گلوکونات کلسیم ویژگی های فیزیکوشیمیایی, تغذیه ای و کیفیت امولسیون سازی تیمارهای کم چرب را بهبود بخشیده و فرمولاسیون جدید حاوی %1.7 فیبر رژیمی بعنوان محصول کم چرب و عملگرا معرفی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زینال زاده، الناز، میزانی، مریم، چمنی، محمد، و گرامی، عباس. (1393). ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/143212/fa

    Vancouver: کپی

    زینال زاده الناز، میزانی مریم، چمنی محمد، گرامی عباس. ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/143212/fa

    IEEE: کپی

    الناز زینال زاده، مریم میزانی، محمد چمنی، و عباس گرامی، “ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 13–24، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143212/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button