مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 80

چکیده

 مقدمه: سس مایونز به عنوان یک چاشنی همواره مورد توجه قشر وسیعی از جامعه بوده است. تولید سس مایونز فرآویژه با استفاده از پروبیوتیک های ریزپوشانی شده دارای اثرات سلامت بخش زیادی برای مصرف کننده می باشد. ریزپوشانی, یکی از جدیدترین روش ها به منظور افزایش قابلیت زنده مانی پروبیوتیک ها در فرایندهای غذایی است.مواد و روش ها: در این مطالعه, از آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت برای ایجاد کپسول ها به روش امولسیون استفاده شد و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس, لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به حالت آزاد و ریزپوشانی شده به سس مایونز افزوده شد و زنده مانی,pH  و ویژگی های حسی سس مایونز در طی 30 روز نگهداری در دمای 4°C مورد ارزیابی قرار گرفت و اندازه و شکل کپسول های تشکیل شده با میکروسکوپ نوری و الکترونی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: پروبیوتیک های ریزپوشانی شده نسبت به حالت آزاد زنده مانی بیشتری در سس مایونز داشتند. تفاوت قابل ملاحظه ایی از نظر ساختار و شکل کپسول ها با نشاسته مقاوم توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی مشاهده نشد و ریزپوشانی پروبیوتیک ها ویژگی های حسی محصول را بهبود داد.نتیجه گیری: ریزپوشانی, زنده مانی پروبیوتیک ها را در سس مایونز افزایش داد و تولید سس مایونز فرآویژه امکان پذیر شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، نیما، فهیم دانش، مریم، اهری، حامد، و خسروی زنجانی، محمدعلی. (1393). تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/143217/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی نیما، فهیم دانش مریم، اهری حامد، خسروی زنجانی محمدعلی. تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/143217/fa

    IEEE: کپی

    نیما محمدی، مریم فهیم دانش، حامد اهری، و محمدعلی خسروی زنجانی، “تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 73–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143217/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button