APA:
کپیمحمدی، نیما، فهیم دانش، مریم، اهری، حامد، و خسروی زنجانی، محمدعلی. (1393). تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/143217/fa
Vancouver:
کپیمحمدی نیما، فهیم دانش مریم، اهری حامد، خسروی زنجانی محمدعلی. تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/143217/fa
IEEE:
کپینیما محمدی، مریم فهیم دانش، حامد اهری، و محمدعلی خسروی زنجانی، “تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 73–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143217/fa