APA:
کپیدانش، عرفان، جوینده، حسین، و گودرزی، مصطفی. (1396). تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره انبارمانی. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/143223/fa
Vancouver:
کپیدانش عرفان، جوینده حسین، گودرزی مصطفی. تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره انبارمانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/143223/fa
IEEE:
کپیعرفان دانش، حسین جوینده، و مصطفی گودرزی، “تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره انبارمانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 25–36، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143223/fa