APA:
کپینظری، زهرا، قراچورلو، مریم، و الهامی راد، امیرحسین. (1396). بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 113-121. SID. https://sid.ir/paper/143224/fa
Vancouver:
کپینظری زهرا، قراچورلو مریم، الهامی راد امیرحسین. بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):113-121. Available from: https://sid.ir/paper/143224/fa
IEEE:
کپیزهرا نظری، مریم قراچورلو، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 113–121، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143224/fa