Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,146
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 121

چکیده

 مقدمه: پرواکسیدان هایی چون آهن و مس باعث تسریع واکنش اکسیداسیون و حضور آنتی اکسیدان ها و ترکیبات چلاته کننده باعث تاخیر در آن می شود. در این تحقیق اثر چلاته کنندگی عصاره چای که حاوی مقدار قابل توجهی تانیک اسید است در مقایسه با سیتریک اسید مورد بررسی قرار می گیرد.مواد و روش ها: به چهار نوع روغن آفتابگردان, کانولا, زیتون و تالو مقدار 0.1 ppm مس اضافه شد و سپس اثر چلاته کنندگی سیتریک اسید (0.01 درصد), تانیک اسید (0.01 درصد) و عصاره چای (0.1 درصد) با افزودن به این ترکیب انداز ه گیری گردید. بدین منظور زمان پایداری روغن ها به اکسیداسیون توسط دستگاه رنسیمت در دمای 120 درجه سانتی گراد و جریان هوای 20 لیتر بر ساعت و مقدار عدد پراکسید به روش آون تست در شش دوره زمانی 24 ساعته در دمای 105 درجه سانتی گراد اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان داد که سیتریک اسید, تانیک اسید و عصاره چای دارای خاصیت چلاته کنندگی بوده و باعث افزایش زمان پایداری روغن های مورد مطالعه گردیدند.نتیجه گیری: از نظر خاصیت چلاته کنندگی و افزایش پایداری روغن, اسید تانیک تاثیر بهتری نسبت به عصاره چای و عصاره چای تاثیر بهتری نسبت به اسید سیتریک از خود نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نظری، زهرا، قراچورلو، مریم، و الهامی راد، امیرحسین. (1396). بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 113-121. SID. https://sid.ir/paper/143224/fa

    Vancouver: کپی

    نظری زهرا، قراچورلو مریم، الهامی راد امیرحسین. بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):113-121. Available from: https://sid.ir/paper/143224/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نظری، مریم قراچورلو، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 113–121، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143224/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا