APA:
کپیپاشائی، نادیا، صالحی فر، مانیا، و فهیم دانش، مریم. (1398). بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده. علوم غذایی و تغذیه، 17(1 (پیاپی 65) )، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/143234/fa
Vancouver:
کپیپاشائی نادیا، صالحی فر مانیا، فهیم دانش مریم. بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛17(1 (پیاپی 65) ):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/143234/fa
IEEE:
کپینادیا پاشائی، مانیا صالحی فر، و مریم فهیم دانش، “بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 1 (پیاپی 65) ، pp. 39–48، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143234/fa