APA:
کپیپیراوی ونک، زهرا، و پورفلاطون، شبنم. (1394). ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته, گردو, فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد. علوم غذایی و تغذیه، 12(3 (پیاپی 47))، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/143238/fa
Vancouver:
کپیپیراوی ونک زهرا، پورفلاطون شبنم. ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته, گردو, فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(3 (پیاپی 47)):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/143238/fa
IEEE:
کپیزهرا پیراوی ونک، و شبنم پورفلاطون، “ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته, گردو, فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47)، pp. 77–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143238/fa