APA:
کپیرضایی ارمی، سمیه، جعفری، سیدمهدی، خمیری، مرتضی، و بیات، هومان. (1394). استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله. علوم غذایی و تغذیه، 12(3 (پیاپی 47))، 85-98. SID. https://sid.ir/paper/143240/fa
Vancouver:
کپیرضایی ارمی سمیه، جعفری سیدمهدی، خمیری مرتضی، بیات هومان. استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(3 (پیاپی 47)):85-98. Available from: https://sid.ir/paper/143240/fa
IEEE:
کپیسمیه رضایی ارمی، سیدمهدی جعفری، مرتضی خمیری، و هومان بیات، “استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47)، pp. 85–98، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143240/fa