APA:
کپیافشار، مریم، غیاثی طرزی، بابک، قراچورلو، مریم، بصیری، علیرضا، و باخدا، حسین. (1394). ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس). علوم غذایی و تغذیه، 12(3 (پیاپی 47))، 59-64. SID. https://sid.ir/paper/143247/fa
Vancouver:
کپیافشار مریم، غیاثی طرزی بابک، قراچورلو مریم، بصیری علیرضا، باخدا حسین. ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(3 (پیاپی 47)):59-64. Available from: https://sid.ir/paper/143247/fa
IEEE:
کپیمریم افشار، بابک غیاثی طرزی، مریم قراچورلو، علیرضا بصیری، و حسین باخدا، “ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47)، pp. 59–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143247/fa