APA:
کپیفرید، مهستی، مظفری، حمید، و محمدی گل تپه، ابراهیم. (1398). تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا. علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/143254/fa
Vancouver:
کپیفرید مهستی، مظفری حمید، محمدی گل تپه ابراهیم. تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/143254/fa
IEEE:
کپیمهستی فرید، حمید مظفری، و ابراهیم محمدی گل تپه، “تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 51–58، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143254/fa