APA:
کپیپوراحمد، رضوان، و مظاهری اسدی، مهناز. (1389). بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 2-9. SID. https://sid.ir/paper/143258/fa
Vancouver:
کپیپوراحمد رضوان، مظاهری اسدی مهناز. بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):2-9. Available from: https://sid.ir/paper/143258/fa
IEEE:
کپیرضوان پوراحمد، و مهناز مظاهری اسدی، “بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 2–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143258/fa