APA:
کپیکدیور، شیدا، قوامی، مهرداد، قراچورلو، مریم، و دلخوش، بابک. (1389). ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/143261/fa
Vancouver:
کپیکدیور شیدا، قوامی مهرداد، قراچورلو مریم، دلخوش بابک. ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/143261/fa
IEEE:
کپیشیدا کدیور، مهرداد قوامی، مریم قراچورلو، و بابک دلخوش، “ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 19–29، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143261/fa