Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,227
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,076
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی

صفحات

 صفحه شروع 30 | صفحه پایان 38

چکیده

 مقدمه: نوشابه کومبوچا فرآورده ای تخمیری است که از تخمیر چای شیرین توسط قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم این نوشابه مغذی, که در سم زدایی از بدن و پیشگیری از سرطان موثر است, اسید گلوکورونیک می باشد. با توجه به اهمیت این ترکیب در نوشابه تخمیری مذکور هدف از این تحقیق بررسی تاثیر شرایط محیطی مانندpH , دما, زمان و بستره قندی در میزان تولید اسیدگلوکورونیک نوشابه کومبوچا پایه گذاری گردید.مواد و روش ها: پس از بررسی خالص بودن قارچ کومبوچا, نوشابه کومبوچا در شرایط محیطی مختلف یعنی pH در سه سطح 4, 5 و 6, دما در سه سطح 25, 30 و 35C0, زمان در سه سطح 3, 5 و7 روز و بستره های قندی گلوکز مایع, ملاس چغندرقند و ساکاروز تهیه گردید. پس از اتمام مراحل تخمیر میزان اسید گلوکورونیک با روش اسپکتروفتومتری در طول موج 580 نانومتر و در حضور معرف نفتورزورسینول اندازه گیری شد.یافته ها: با استفاده از آزمون دانکن میانگین غلظت های اسیدگلوکورونیک مقایسه شد و نتیجه گرفته شد که بین غلظت اسیدگلوکورونیک حاصل از ساکاروز با گلوکزمایع در سطح اطمینان 95 درصد تفاوت معنی دار وجود دارد. با استفاده از برنامه آماری MATLAB شرایط بهینه برای رشد قارچ کومبوچا و تولید میزان بیشتر اسید گلوکورونیک در دمای 31C0 با قند ساکاروز در 6pH= به مدت 7 روز تخمیر به میزان 5.44 میلی گرم در لیتر گزارش شد که بیش از مقدار گزارش شده توسط Blanc (20 میلی گرم در لیتر) در سال 1996 بود.نتیجه گیری: در تخمیر نوشابه کومبوجا نوع بستره قندی,pH , زمان و دما همگی موثر هستند. نتایج نشان دادند که می توان از نوشابه کومبوچایی که تحت شرایط کنترل شده تخمیر می شود, بعنوان یک نوشیدنی سالم و مغذی استفاده نمود چراکه بالا بودن میزان اسید گلوکورونیک در نوشابه کومبوجا می تواند خاصیت درمانی به ویژه سم زدایی و ضد سرطان بودن آن را توجیه نماید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیگ محمدی، فرانک، کرباسی، احمد، و بیگ محمدی، زهرا. (1389). تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 30-38. SID. https://sid.ir/paper/143264/fa

    Vancouver: کپی

    بیگ محمدی فرانک، کرباسی احمد، بیگ محمدی زهرا. تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):30-38. Available from: https://sid.ir/paper/143264/fa

    IEEE: کپی

    فرانک بیگ محمدی، احمد کرباسی، و زهرا بیگ محمدی، “تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 30–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143264/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا