APA:
کپیبیگ محمدی، فرانک، کرباسی، احمد، و بیگ محمدی، زهرا. (1389). تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 30-38. SID. https://sid.ir/paper/143264/fa
Vancouver:
کپیبیگ محمدی فرانک، کرباسی احمد، بیگ محمدی زهرا. تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):30-38. Available from: https://sid.ir/paper/143264/fa
IEEE:
کپیفرانک بیگ محمدی، احمد کرباسی، و زهرا بیگ محمدی، “تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 30–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143264/fa