مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

922
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

223
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

کلیدواژه

ظرف نانویی کیتوزان (شانه)Q2

چکیده

 مقدمه: زردآلو میوه ای نرم با ماندگاری کوتاه است که دارای مقاومت پایینی در برابر فشارهای مکانیکی و شرایط نامناسب حمل و نقل و نگهداری می باشد و در نتیجه از ضایعات قابل توجهی برخوردار است. بسته بندی مناسب یکی از روش هایی است که می تواند ضایعات این محصول باغی را در مراحل پس از برداشت و بازار رسانی تا حد زیادی کاهش دهد.مواد و روش ها: در این مطالعه, تاثیر یک نوع واکس نانویی بر پایه کیتوزان و ظروف نانویی کیتوزانی (شانه) بر خواص میکروبی دو رقم چین کلاغی و 58- شاهرود میوه زردآلو بررسی شد. بخشی از دو رقم زردآلو بدون تیمار به عنوان شاهد, قسمتی با واکس فوق پوشش داده شده و بخشی نیز داخل شانه, در دمای 0oC و رطوبت نسبی (5±90%) قرار گرفتند. طی مدت نگهداری, هر هفته, شرایط نمونه ها با انجام آزمون های میکروبی بررسی شد. برای اطمینان از وجود ذرات نانوامولسیون روی میوه, آزمون SEM نیز انجام گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری در سطح 1% بین عوامل پوشش, رقم و زمان نگهداری از نظر شمارش کلی میکروبی و تعداد کولونی کپک ها و مخمرها وجود دارد. پوشش و شانه نسبت به شاهد نقش موثری در کاهش سرعت رشد میکروبی ایفا کردند. نتایج SEM نشان داد که نانو امولسیون به خوبی روی نمونه های پوشش دار هر دو رقم قرار گرفته است. نمونه های شاهد هر دو رقم دارای سطح تخریب شده هستند اما نمونه های دارای پوشش, از سطح یکدست و مناسبی برخوردار می باشند.نتیجه گیری: استفاده از کیتوزان به دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی مناسب در کاهش سرعت آلودگی میکروبی و در نتیجه حفظ کیفیت زردآلو پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تاج الدین، بهجت. (1394). تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی). علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/143276/fa

    Vancouver: کپی

    تاج الدین بهجت. تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/143276/fa

    IEEE: کپی

    بهجت تاج الدین، “تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 47–54، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143276/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button