APA:
کپیتاج الدین، بهجت. (1394). تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی). علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/143276/fa
Vancouver:
کپیتاج الدین بهجت. تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/143276/fa
IEEE:
کپیبهجت تاج الدین، “تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 47–54، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143276/fa