APA:
کپیرسولی قهرودی، فاطمه، بصیری، علیرضا، اسدی، غلامحسن، و بامنی مقدم، محمد. (1389). بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای. علوم غذایی و تغذیه، 7(4 (پیاپی 28))، 32-41. SID. https://sid.ir/paper/143290/fa
Vancouver:
کپیرسولی قهرودی فاطمه، بصیری علیرضا، اسدی غلامحسن، بامنی مقدم محمد. بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(4 (پیاپی 28)):32-41. Available from: https://sid.ir/paper/143290/fa
IEEE:
کپیفاطمه رسولی قهرودی، علیرضا بصیری، غلامحسن اسدی، و محمد بامنی مقدم، “بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 32–41، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143290/fa