Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,108
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

489
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 41

چکیده

 مقدمه: در سال های اخیر, تحقیقات گسترده ای بر روی بهینه سازی فرآیند خشک کردن برش های قارچ خوراکی, با هدف دستیابی به ویژگی های کیفی و زمان ماند مناسب انجام پذیرفته است. در این راستا, بکارگیری آب گیری اسمزی به عنوان پیش تیمار به دلایلی مانند کاهش صدمات حرارتی, بهبود طعم محصول, کاهش زمان و افزایش راندمان فرآیند و هم چنین کاهش مصرف انرژی مورد توجه قرار گرفته است.مواد و روش ها: در این تحقیق, آبگیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته ناپیوسته در ترکیب با خشک کردن مایکروویو برش های قارچ خوراکی بررسی گردید. اثرات متغیرهای غلظت محلول اسمزی (5-15%), دمای محلول (50-30 درجه سانتی گراد), زمان تماس محصول با محلول اسمزی (180-60 دقیقه) و فشار (700-500 میلی بار) بر روی میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در فرایند آب گیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته بر روی برش های قارچ دکمه ای با روش رویه پاسخ مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: معادله رگرسیون خطی به دست آمده اثرات متغیرهای تحت بررسی را بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد تایید نمود. متغیر فشار بیشترین تاثیر را بر میزان این پاسخ ها داشت بطوریکه با احتمال 99%, این پاسخ ها متاثر از این متغیر می باشند. بهینه سازی این آزمایش با هدف بیشینه کردن میزان خروج آب و کمینه کردن نفوذ ماده جامد انجام گرفت.نتیجه گیری: شرایط بهینه به دست آمده شامل دما (46 درجه سانتی گراد), غلظت محلول اسمزی (7%), زمان تماس محصول با محلول اسمزی (85 دقیقه) و فشار (638.69 میلی بار) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رسولی قهرودی، فاطمه، بصیری، علیرضا، اسدی، غلامحسن، و بامنی مقدم، محمد. (1389). بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای. علوم غذایی و تغذیه، 7(4 (پیاپی 28))، 32-41. SID. https://sid.ir/paper/143290/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی قهرودی فاطمه، بصیری علیرضا، اسدی غلامحسن، بامنی مقدم محمد. بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(4 (پیاپی 28)):32-41. Available from: https://sid.ir/paper/143290/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه رسولی قهرودی، علیرضا بصیری، غلامحسن اسدی، و محمد بامنی مقدم، “بررسی اثر آب گیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمه ای،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 32–41، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143290/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا