APA:
کپیذوقی، آلاله، خسروی دارانی، کیانوش، سهراب وندی، سارا، عطار، حسین، و علوی، سیدابوالحسن. (1398). تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143293/fa
Vancouver:
کپیذوقی آلاله، خسروی دارانی کیانوش، سهراب وندی سارا، عطار حسین، علوی سیدابوالحسن. تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143293/fa
IEEE:
کپیآلاله ذوقی، کیانوش خسروی دارانی، سارا سهراب وندی، حسین عطار، و سیدابوالحسن علوی، “تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 5–16، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143293/fa