Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

678
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 16

چکیده

 مقدمه: پاتولین عمدتاً در شرایط نامطلوب جمع آوری در باغ های سیب و یا انبارداری نامناسب تولید می شود و نسبت به حرارت پاستوریزاسیون مقاوم است. برخی از گونه های پروبیوتیک قادر به ایجاد پیوند با پاتولین و درنتیجه حذف آن از آب سیب هستند. هدف از این تحقیق بررسی اثر افزودن پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC1643 و لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC1058 به آب سیب بر کاهش میزان پاتولین موجود در آن می باشد. مواد و روش ها: هفت متغیر (نوع پروبیوتیک, میزان تلقیح, مقدار فروکتواولیگوساکارید, مقدار اینولین, غلظت پاتولین اولیه ی آب سیب, مقدار اسید آسکوربیک و اسید سیتریک) در دو سطح تعریف شدند و از طراحی پلاکت-برمن جهت تعیین متغیرهای مؤثر روی کاهش غلظت پاتولین اولیه استفاده شد. نمونه های آب سیب تهیه شده پس از پاستوریزاسیون, تلقیح شده و به مدت 42 روز در یخچال نگهداری شدند. در این مدت مقادیر pH, اسیدیته, قندهای احیاکننده, پاتولین و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در بازه های زمانی روز اول (هفته ی صفر), هفته ی اول, هفته ی دوم تا هفته ی ششم اندازه گیری شدند. یافته ها: متغیرهای غلظت فروکتواولیگوساکارید و اسید آسکوربیک افزوده شده به آب سیب پروبیوتیک, به عنوان متغیرهایی که به صورت معناداری بر کاهش غلظت پاتولین اولیه ی آب سیب مؤثر هستند, تعیین شدند. با افزودن (cfu/ml) 108 لاکتوباسیلوس پلانتاروم, 28/85% کاهش پاتولین اولیه و با افزودن (cfu/ml) 1010 لاکتوباسیلوس پلانتاروم, 23/91% کاهش پاتولین اولیه مشاهده شد. نتیجه گیری: پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC1643 و لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC1058 قادر به جذب پاتولین از آب سیب بودند ولی با تغییر شرایط محیطی, میزان جذب پاتولین آن ها نیز تغییر می کرد. بیشترین میزان کاهش پاتولین در روز اول پس از تلقیح پروبیوتیک صورت گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ذوقی، آلاله، خسروی دارانی، کیانوش، سهراب وندی، سارا، عطار، حسین، و علوی، سیدابوالحسن. (1398). تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143293/fa

    Vancouver: کپی

    ذوقی آلاله، خسروی دارانی کیانوش، سهراب وندی سارا، عطار حسین، علوی سیدابوالحسن. تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143293/fa

    IEEE: کپی

    آلاله ذوقی، کیانوش خسروی دارانی، سارا سهراب وندی، حسین عطار، و سیدابوالحسن علوی، “تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 5–16، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143293/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا