APA:
کپیحدادی، محیا، قراچورلو، مریم، و غیاثی طرزی، بابک. (1398). مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/143297/fa
Vancouver:
کپیحدادی محیا، قراچورلو مریم، غیاثی طرزی بابک. مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/143297/fa
IEEE:
کپیمحیا حدادی، مریم قراچورلو، و بابک غیاثی طرزی، “مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 37–44، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143297/fa