APA:
کپیاحمدی، شهلا، اجاق، سیدمهدی، و حسنی، شیرین. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسول های روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/143300/fa
Vancouver:
کپیاحمدی شهلا، اجاق سیدمهدی، حسنی شیرین. بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسول های روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/143300/fa
IEEE:
کپیشهلا احمدی، سیدمهدی اجاق، و شیرین حسنی، “بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسول های روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 59–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143300/fa