Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,257
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

23,526
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی پوشش بسته بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 102

چکیده

 مقدمه: بسته بندی های نوین به عنوان داربست هایی به منظور بارگیری عوامل نگهدارنده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. مطالعه حاضر نیز در این راستا با استفاده از نانوالیاف تولید شده از پروتئین ذرت که به روش الکتروریسی و با ترکیب ضد باکتری اسانس آویشن شیرازی بارگیری شده است, به منظور افزایش عمر نگهداری جیره های شرایط اضطراری طراحی گردید. مواد و روش ها: در این مطالعه, با استفاده از روش الکتروریسی, نانوالیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی تولید شده و خواص نانوفیبرهای حاصل از لحاظ فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین خواص ضدباکتریایی الیاف موجود علیه باکتری استافیلوکوکوس ارئوس و تاثیر آن بر رشد کپک های عامل فساد در جیره های غذایی بحرانی بررسی شد. یافته ها: بررسی ریخت شناسی نانوالیاف که حاوی سه غلظت 0, 1 و 3 درصد (w/v) اسانس آویشن شیرازی بود نشان داد با افزودن اسانس به محلول پلیمری زئین, الیاف با قطر بزرگ تر تولید شدند (P<0. 05). نتایج طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز نشان داد پیوند جدیدی در میان ماتریکس پلمیری زئین و اسانس تشکیل نشده است. در بررسی خصوصیات آبدوستی مشاهده گردید افزودن اسانس باعث افزایش خاصیت آبگریزی شده و همچنین نتایج آزمون میکروبی نشان داد که الیاف دارای اسانس آویشن شیرازی دارای خاصیت ضد باکتری و ضدکپکی می باشند (P<0. 05) نتیجه گیری: نانوالیاف تولید شده به منظور استفاده به عنوان بسته بندی نگهدارنده در جیره های غذایی دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و امکان افزایش زمان نگهداری این جیره ها را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دباغ مقدم، آراسب، کاظمی، محی الدین، موفق، جبرائیل، و شریفان، انوشه. (1398). طراحی پوشش بسته بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 91-102. SID. https://sid.ir/paper/143301/fa

    Vancouver: کپی

    دباغ مقدم آراسب، کاظمی محی الدین، موفق جبرائیل، شریفان انوشه. طراحی پوشش بسته بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):91-102. Available from: https://sid.ir/paper/143301/fa

    IEEE: کپی

    آراسب دباغ مقدم، محی الدین کاظمی، جبرائیل موفق، و انوشه شریفان، “طراحی پوشش بسته بندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 91–102، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143301/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا