APA:
کپیصابری، نسرین، و محمدی فر، محمدامین. (1391). ﺑﺮرسی اﺛﺮ ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ویﮋﮔیﻬﺎی ویﺴکﻮاﻻستیک ﺳﺲ ﻣﺎیﻮﻧﺰ. علوم غذایی و تغذیه، 9(2 (پیاپی 34))، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143307/fa
Vancouver:
کپیصابری نسرین، محمدی فر محمدامین. ﺑﺮرسی اﺛﺮ ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ویﮋﮔیﻬﺎی ویﺴکﻮاﻻستیک ﺳﺲ ﻣﺎیﻮﻧﺰ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(2 (پیاپی 34)):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143307/fa
IEEE:
کپینسرین صابری، و محمدامین محمدی فر، “ﺑﺮرسی اﺛﺮ ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ویﮋﮔیﻬﺎی ویﺴکﻮاﻻستیک ﺳﺲ ﻣﺎیﻮﻧﺰ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 5–16، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143307/fa