APA:
کپیفروغی، مرجان، کرامت، جواد، و هاشمی روان، مهناز. (1391). اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگی های شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو. علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/143314/fa
Vancouver:
کپیفروغی مرجان، کرامت جواد، هاشمی روان مهناز. اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگی های شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/143314/fa
IEEE:
کپیمرجان فروغی، جواد کرامت، و مهناز هاشمی روان، “اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگی های شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 49–60، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143314/fa