APA:
کپیاصلان زاده، مریم، میزانی، مریم، گرامی، عباس، و علیمی، مزدک. (1391). بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم. علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 21-28. SID. https://sid.ir/paper/143320/fa
Vancouver:
کپیاصلان زاده مریم، میزانی مریم، گرامی عباس، علیمی مزدک. بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):21-28. Available from: https://sid.ir/paper/143320/fa
IEEE:
کپیمریم اصلان زاده، مریم میزانی، عباس گرامی، و مزدک علیمی، “بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 21–28، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143320/fa