APA:
کپیضیابیان نوربخش، هانیه. (1391). تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber). علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/143321/fa
Vancouver:
کپیضیابیان نوربخش هانیه. تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/143321/fa
IEEE:
کپیهانیه ضیابیان نوربخش، “تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 77–84، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143321/fa