Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,090
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

945
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

 مقدمه: خواص ترمودینامیکی محلول های آبی حاوی ترکیبات قندی در صنایع مختلفی همچون تهیه مواد غذایی, صنایع نگه داری مواد غذایی و غیره کاربردهای مهمی دارد. به همین دلیل ارائه روشی مناسب برای پیش بینی و محاسبه این خواص از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش خواص ترمودینامیکی محلول های حاوی قندهایی که دارای کاربردهای مهمی در صنایع غذایی هستند نظیر گلوکز, ساکاروز, فروکتوز, مالتوز, مانوز, مالتوتریوز, زایلوز و گالاکتوز به کمک یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته بر پایه انرژی آزاد گیبس بررسی شده است.یافته ها: خواصی نظیر فعالیت آب در محلول های قندی, حلالیت قند در محلول های آبی, دانسیته, فشار بخار و همچنین دمای جوش محلول های آبی حاوی قند به کمک مدل ترمودینامیکی که توسط پازوکی و همکاران پیشنهاد شده بود در کار حاضر محاسبه گردید.نتیجه گیری: با توجه به تعداد داده های تجربی مورد استفاده در این تحقیق برای تطبیق و پیش بینی خواص ترموفیزیکی محلول های قندی می توان نتیجه گرفت مدل حاضر دارای دقت بسیار بالایی برای پیش بینی حلالیت مواد قندی در آب و دانسیته محلول های قندی می باشد. با مقایسه نتایج به دست آمده برای مدل پیشنهاد شده و مدل UNIQUAC می توان دریافت دقت مدل ارائه شده بیشتر از مدل UNIQUAC می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باغبانباشی، مژده، و پازوکی، غلامرضا. (1393). پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته. علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/143334/fa

    Vancouver: کپی

    باغبانباشی مژده، پازوکی غلامرضا. پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/143334/fa

    IEEE: کپی

    مژده باغبانباشی، و غلامرضا پازوکی، “پیش بینی خواص ترمودینامیکی محلول های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 39–46، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143334/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا