APA:
کپیفراهانی، غزاله، عزت پناه، حمید، و عباسی، سلیمان. (1393). ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 5-20. SID. https://sid.ir/paper/143335/fa
Vancouver:
کپیفراهانی غزاله، عزت پناه حمید، عباسی سلیمان. ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):5-20. Available from: https://sid.ir/paper/143335/fa
IEEE:
کپیغزاله فراهانی، حمید عزت پناه، و سلیمان عباسی، “ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 5–20، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143335/fa