APA:
کپیفضیلتی، محمد، اعرابی، اعظم، و تدین چهارسوقی، علی. (1393). بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان (Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی. علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/143341/fa
Vancouver:
کپیفضیلتی محمد، اعرابی اعظم، تدین چهارسوقی علی. بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان (Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/143341/fa
IEEE:
کپیمحمد فضیلتی، اعظم اعرابی، و علی تدین چهارسوقی، “بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان (Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 91–96، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143341/fa