APA:
کپیجمشیدیان، مجید، و ماهرانی، بهنوش. (1390). تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی - طیف سنج جرمی. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143347/fa
Vancouver:
کپیجمشیدیان مجید، ماهرانی بهنوش. تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی - طیف سنج جرمی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143347/fa
IEEE:
کپیمجید جمشیدیان، و بهنوش ماهرانی، “تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی - طیف سنج جرمی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 5–14، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143347/fa