APA:
کپیشافعی، مریم، شریفان، انوشه، و آقازاده مشگی، مه زاد. (1390). شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 101-107. SID. https://sid.ir/paper/143350/fa
Vancouver:
کپیشافعی مریم، شریفان انوشه، آقازاده مشگی مه زاد. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):101-107. Available from: https://sid.ir/paper/143350/fa
IEEE:
کپیمریم شافعی، انوشه شریفان، و مه زاد آقازاده مشگی، “شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 101–107، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143350/fa