APA:
کپییوسفی، قاسم، صادقی، سعید، کرمی، زهره، امام جمعه، زهرا، و جوکی، محمد. (1393). بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/143355/fa
Vancouver:
کپییوسفی قاسم، صادقی سعید، کرمی زهره، امام جمعه زهرا، جوکی محمد. بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/143355/fa
IEEE:
کپیقاسم یوسفی، سعید صادقی، زهره کرمی، زهرا امام جمعه، و محمد جوکی، “بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 45–56، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143355/fa