APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، رنجبر، ایرج، و عباسی، سعید. (1390). تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا و روش آماده سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بی دانه سفید. علوم غذایی و تغذیه، 8(3 (پیاپی 31))، 54-63. SID. https://sid.ir/paper/143359/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، رنجبر ایرج، عباسی سعید. تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا و روش آماده سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بی دانه سفید. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(3 (پیاپی 31)):54-63. Available from: https://sid.ir/paper/143359/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، ایرج رنجبر، و سعید عباسی، “تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا و روش آماده سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بی دانه سفید،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31)، pp. 54–63، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143359/fa