APA:
کپیقادرمزی، رضا، کرامت، جواد، و گلی، سیدامیرحسین. (1394). تهیه و بررسی ویژگی های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143368/fa
Vancouver:
کپیقادرمزی رضا، کرامت جواد، گلی سیدامیرحسین. تهیه و بررسی ویژگی های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143368/fa
IEEE:
کپیرضا قادرمزی، جواد کرامت، و سیدامیرحسین گلی، “تهیه و بررسی ویژگی های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 5–16، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143368/fa