APA:
کپیخضرایی، مرضیه، جهادی، مهشید، فاضل، محمد، و علامه، آمنه. (1394). بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/143371/fa
Vancouver:
کپیخضرایی مرضیه، جهادی مهشید، فاضل محمد، علامه آمنه. بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/143371/fa
IEEE:
کپیمرضیه خضرایی، مهشید جهادی، محمد فاضل، و آمنه علامه، “بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 35–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143371/fa