APA:
کپیفدایی نوغانی، وجیهه، مفیدی، اعظم، و زارعی، مهدی. (1394). استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 17-24. SID. https://sid.ir/paper/143376/fa
Vancouver:
کپیفدایی نوغانی وجیهه، مفیدی اعظم، زارعی مهدی. استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):17-24. Available from: https://sid.ir/paper/143376/fa
IEEE:
کپیوجیهه فدایی نوغانی، اعظم مفیدی، و مهدی زارعی، “استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 17–24، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143376/fa