APA:
کپیچشمی، حمید، و رضائی سرشت، حسن. (1396). مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/143383/fa
Vancouver:
کپیچشمی حمید، رضائی سرشت حسن. مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/143383/fa
IEEE:
کپیحمید چشمی، و حسن رضائی سرشت، “مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 29–36، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143383/fa