APA:
کپیجعفری، مریم، صادقی، فرهاد، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و نجفیان، گودرز. (1396). تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 115-127. SID. https://sid.ir/paper/143385/fa
Vancouver:
کپیجعفری مریم، صادقی فرهاد، سیدین اردبیلی سیدمهدی، نجفیان گودرز. تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):115-127. Available from: https://sid.ir/paper/143385/fa
IEEE:
کپیمریم جعفری، فرهاد صادقی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و گودرز نجفیان، “تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 115–127، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143385/fa