APA:
کپیرسولی، فاطمه، برنجی، شیلا، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1396). بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 15-28. SID. https://sid.ir/paper/143386/fa
Vancouver:
کپیرسولی فاطمه، برنجی شیلا، شهاب لواسانی علیرضا. بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):15-28. Available from: https://sid.ir/paper/143386/fa
IEEE:
کپیفاطمه رسولی، شیلا برنجی، و علیرضا شهاب لواسانی، “بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 15–28، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143386/fa