APA:
کپیدستغیب بهشتی، محمدکاظم، افرا، نجمه، و سخاوتی زاده، سعید. (1396). استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 59-74. SID. https://sid.ir/paper/143387/fa
Vancouver:
کپیدستغیب بهشتی محمدکاظم، افرا نجمه، سخاوتی زاده سعید. استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):59-74. Available from: https://sid.ir/paper/143387/fa
IEEE:
کپیمحمدکاظم دستغیب بهشتی، نجمه افرا، و سعید سخاوتی زاده، “استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 59–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143387/fa